Door Joanika heb ik kunnen ervaren dat balans ook voor mij mogelijk is

Graag wil ik even kort de tijd nemen om mijn coach Joanika Ring te bedanken voor de energie die zij mij heeft leren ontdekken in mijzelf. Niet door het aandragen van oplossingen, maar door het stellen van de juiste vragen heb ik door Joanika kunnen ervaren dat ‘balans’ ook voor mij mogelijk is. Niet meer zoek ik krampachtig oplossingen buiten mijzelf, maar door verschillende oefeningen en gesprekken met Joanika ben ik dichter bij mijn eigen kern gekomen.

Van nature ben ik niet ‘spiritueel’ van aard, en als zakelijk leider van een middelgroot bedrijf koos ik eerder voor een autoritaire aanpak, zonder enige vorm van zachtheid. Joanika heeft mij doen inzien, dat wie vanuit zijn kern handelt altijd de juiste beslissingen zal nemen. En juist daarom als mens gerespecteerd wordt.

Ik kwam bij Joanika terecht voor klachten als slapeloosheid, spanning, en een constant gevoel van ‘druk’. Het bijzondere aan de werkwijze van Joanika is dat zij slechts tijdens een eerste gesprek luistert naar ‘klachten’, en deze komen daarna niet eens meer aan bod in vervolggesprekken. Ik ben er trots op dat ik met Joanika heb mogen samenwerken om door haar warmte en wijsheid wezelijke inzichten ontving, die ik in het meer reguliere circuit nooit eerder ervaren heb. Ik wens u een mooie reis met Joanika.

Jan Willem V. – 57 jaar
DGA