Waarom het familiebedrijf een aparte specialisatie is

Daar kunnen we kort en bondig over zijn. Binnen een familiebedrijf lopen zakelijk en privé door elkaar. Het hoog oplopen van de gemoederen binnen een familiebedrijf kan nóg veel ingrijpendere gevolgen hebben dan bij een “regulier” bedrijf. En juist onze kracht – namelijk de preventie danwel de aanpak van zowel zakelijke als emotionele conflicten – is hier uitstekend op z’n plaats.

Wij kennen de beren op de weg

Niet voor niets is dit de langste pagina van de hele website. Wij zijn tot in de puntjes uitgerust met kennis en praktijkervaring om uw familiebedrijf te ondersteunen bij (potentieel aanwezige) conflicten. Dus niet alleen voor een harmonieuze oplossing van onderlinge problemen, maar ook voor het voorkomen daarvan. We kennen de beren op de weg. Binnen het familiebedrijf komen alle disciplines samen waar wij u mee kunnen bijstaan. Onze ervaring stamt uit de praktijk.

Ons motto: “Liever een vertrouwde praktijk relatie gebeld, dan een theoretische consultant die telt“.

Wat ons uniek maakt is dat wij door onze kennis en praktijkervaring kunnen fungeren als vertrouwenspersoon op alle mogelijke aspecten, zowel op zakelijk als op menselijk vlak. Dat moet ook wel, want het is juist de combinatie van werk en privé wat de dynamiek van een familiebedrijf bepaalt.