Zakelijke interventie

De term “interventie” wordt veelal gebruikt in samenhang met ziekte. Maar wat als je bedrijf ziek is of dreigt te worden? Dan dient er actief ingegrepen te worden, het liefst door een ervaringsdeskundige. En dan is er sprake van zakelijke interventie.

Het verschil tussen een mediator en zakelijke interventiespecialist is dat de mediator in eerste instantie een luisterende en faciliterende rol heeft, en de cliënten op ideeën laat komen om tot actie over te gaan waar nodig.

De zakelijke interventiespecialist neemt actief zelf actie, met of voor u en uw onderneming.

We zijn ervaringsdeskundig

Vanuit onze ervaringsdeskundigheid kunnen wij u in turbulente tijden actief bijstaan om problemen – zowel intern als met externe partijen – op te lossen. Ook bij overheden.

Erwin Boersma heeft ruim 20 jaar praktijkervaring in zowel grote als kleine zaken. Of het nou gaat om conflicten met banken of belastingdienst, of andere zakelijke partijen. Het zijn bijltjes waar hij in zijn carrière meermaals mee gehakt heeft. De combinatie van een bedrijfskundige opleiding op Nijenrode met concrete praktijkervaring maakt dat hij uw loods in turbulente tijden kan zijn. Want hoe je het ook wendt of keert, met theorie alleen kom je er niet altijd.